Halte 29

Welkom bij Halte 29!

In ons hectische leven vergeten we soms het belang van 'me'-momenten. Bij Halte 29 nodigen we je uit om samen met ons even stil te staan en te genieten van de kleine geneugten van het leven. Ons initiatief draait om het creëren van ruimte voor creativiteit, leren en genieten.

Bij Halte 29 vinden regelmatig diverse activiteiten plaats die allemaal gericht zijn op het bevorderen van ons welzijn, ons plezier en het ontwikkelen van onze creativiteit. Onze evenementen omvatten boeiende workshops, inspirerende lezingen en smaakvolle tastings, waardoor er voor elk wat wils is.

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze workshops, waar je de kunst van lederbewerking en andere creatieve ambachten kunt ontdekken. Leer meer over actuele onderwerpen tijdens onze informatieve lezingen en vergeet niet te genieten van onze heerlijke tastings, waarbij je wordt verwend met een scala aan lekkernijen en smaakvolle verrassingen.

Benieuwd naar onze komende evenementen? Bekijk dan onze agenda hieronder en schrijf je in voor de activiteiten die jou het meest aanspreken.

Kom langs op één van onze activiteiten bij Halte 29 en geef jezelf de ruimte om te ontspannen, te leren en te genieten. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

groetjes, Femke en Bert

 

PS: Volg ons op FaceBook of Instagram of schrijf je in om via mail als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe initiatieven.