WORKSHOPS

Laat je onderdompelen in de wereld van de lederbewerking.

Byfemke biedt workshops aan specifiek naar kinderen toe en voor volwassenen.

Het concept op zich is voor beiden gelijk. We maken een tas uit leder en maken zelf onze print. Door het leder te plooien, toveren we het om tot een handtas. Natuurlijk zijn er hier en daar enkele verschillen en dat voornamelijk in de moeilijkheidsgraad. Bij de kinderen bereiden wij zelf al enkele zaken voor, onder meer het snijden van het leder,....

Workshop voor volwassenen

Β 

In deze workshop gaan we een handtas maken met een schouderriem. Iedereen start met hetzelfde patroon, om daarna de flap van de tas eventueel aan te passen en de tas een eigen print te geven. Je kan kiezen uit twee formaten een groot en en klein (meer info winkel - workshops).Β  We werken met naturel plantaardig leder dat we zelf gaan voorzien van een print. Eerst snijden we het leder uit en vervolgens gaan we het leder voorzien van een eigen design. We gaan schilderen op het leder. Je hoeft hier geen kunstenaar voor te zijn, we helpen en begeleiden je hiermee. Daarna gaan we de schouderriem maken om dan het leder te plooien en vast te zetten met rivetten. Dit wordt stap per stap uitgelegd en gedemonstreerd.

Een workshop duurt ongeveer een 4 uur, er is een gelegenheid om iets te drinken en er is een versnapering voorzien. Je kan kiezen tussen een kleine of een grote tas, de workshop kost dan €115 of €135 per persoon.

Nieuwe Data:

Zaterdag 17 februari - 13.00u tot 17.00u

Vrijdag 22 maart - 18.00u tot 22.00u

Je kan je inschrijven via de website: winkel - workshopsΒ 

Heb je interesse om dit als groep te doen. Contacteer ons dan via ons contact formulier of mail naar info@byfemke.be en we helpen je graag verder.

Kids Workshop: Maken van een heuptasje met armband

Voor kids van 8* tot 12 jaar.

Β 

In deze workshop gaan we een heuptasje maken. We gaan het leder plooien om zo de juiste vorm te bekomen. De print van het tasje maken we zelf door het leder in te kleuren met verf naar eigen keuze en fantasie. Deze workshop is kindvriendelijk en is een ideale kennismaking met het ambacht van de lederbewerking. We werken met kleine groepjes van maximaal 6 personen omΒ  iedereen zo goed mogelijk te begeleiden. Een workshop duurt 2,5 uur met een pauze waar een koekje en een drankje wordt voorzien. De workshop kost € 65/per kind.

*of in het jaar dat ze 8 worden

Nieuwe Data:

Woensdag 14 februari - 14.00u tot 16.30u

Woensdag 3 april - 14.00u tot 16.30u

Je kan je inschrijven via de website: winkel - workshopsΒ 

Heb je interesse voor een workshop privΓ© als verjaardagsfeestje of een dochterΒ  - moeder momentje,.... Contacteer ons dan via ons contact formulier of mail naar info@byfemke.be en we helpen je graag verder.Β 

Hopelijk tot snel. Ik kijk er alvast naar uit om jullie onder te dompelen inΒ dit fantastisch ambacht.

Veel liefs

FemkeΒ 


Β 

Β 

Β 

Β 

Β 

Β 

Β 

Β